CMS Drupal

Què és un CMS?

Avui dia és difícil pensar en una pàgina web, els continguts no els pugui gestionar el mateix propietari de la pàgina. A causa d'això, estan en alça les tecnologies CMS. Les tenconlogías amb Content Managment System o Sistema de Gestió de Continguts, webs autoadministrables, que ens permeten editar els continguts de la nostra pàgina web des d'un panell, de forma fàcil, sense necessitar coneixements d'informàtica i sense dependre de servei de manteniment de professionals o terceres persones.

En Comunic-art tenim experiència en diversos gestors de contingut:

Wordpress CMS

Joomla CM

Drupal CMS

Sens dubte tots tenen caracterísitcas interasantes, però en Comunic-art ens decantem per Drupal, per la seva robustesa i escalabilitat. A continuació, en el següent enllaç, t'expliquem amb més detall, per què ens agrada Drupal i enumerem les seves característiques: característiques CMS Drupal