Productes suggerits, productes relacionats, ventes creuades

Productes suggerits a Magento:

Els productes suggerits (Upsells) son els ítems que un client podria comprar enlloc del producte que està veient. Normalment es solen mostrar productes d'una gamma més alta, amb més marge o més populars. Els productes relacionats es mostren a la mateixa fitxa de producte.

Productes relacionats a Magento:

Els productes relacionats (Related), apareixen també a la fitxa del producte, normalment a la columna de la dreta.  Es tracta dels productes que podrien ser comprats de manera complementària. Per exemple, els corresponents a una càmera, podrien ser un objectiu addicional, una funda o una targeta de memòria.

Ventes creuades a Magento:

Les ventes creuades (Cross-sell) són els productes que apareixen al carret de compra quan el usuari ja hi te productes afegits. Correspondrien als productes de compra més impulsiva com els que pot haver en una línia de caixes d'un supermercat: Caramels, revistes, etc.

Per a més informació podeu prémer aquí